torstai 16. toukokuuta 2013

Ofelia asettuu taloksi

Ofelia on sisustanut ensimmäistä omaa kotiaan.
Muutamia tärkeitä ja rakkaita on muuttanut mukana kuten Ofelian pienet lintuset ja Lumi-kissa.
Lumi tulee hyvin toimeen lintujen kanssa vaikka linnut vapaana lentelevätkin. Ainakaan ei ole koskaan nähty sen niitä hätyyttävän. Tiedä sitten silloin kun Ofelia on poissa.


Asunto on kyllä aina ollut ihan siisti ja Lumi kerällä nukkumassa, kun Ofelia on tullut kotiin ja linnut ihan rauhallisia.
 


Alakerran keittiö on vielä kesken. Myöskään sentraalia ei ole saatu toimitettua ja asennettua. Se ei ole Ofeliaa haitannut, vaan hän on saanut nauttia uudesta ja ihmeellisestä vapaudestaan. Haaveksien, kirjoitellen ja kuvitellen...

 
Tänne onkin kertynyt aimo annos ihanien ja käsittämättömän taitavien harrastajien tekemiä esineitä - tästä tulikin aarreaitta.  







torstai 2. toukokuuta 2013

Kauppakylän väki palasi messuilta

Messut ovat ohi (Model Expo) ja kauppkylän väki on palannut.
Matka ei näy rähjäännyttäneen ketään  - päin vastoin, kaikki ovat intoa täynnä - olihan se vallan erilainen ja hieno kokemus.

Yhteispotretti  otettiin palanneesta joukosta.
Ofelia nojaa kauniiseen pöytään - mikä väri ja pinta - se tuli matkalaisten mukana, mitähän sen ympärille rakentuu.. - kiitos Erja! (Helander)

 
 
Kuvaan asettauduttaessa Ulla pyrki niin lähelle Suutaria kuin vain pääsi - ja toisella puolella tietysti Olga. Mitenhän ovat messuilla olleet - onkohan paljon kyräilty?
 

Ja huhut ovat jo lähteneet liikkeelle; Aksenjan parantumaton sharmööri vävy oli nähty soittelenvan viulua - eikä mitään toista viulua - ja kerrassaan lumoavalle daammille - joka ei ollut oma vaimo...

 Kuvaankin piti päästä mukamas Aksenjan viereen, kun anoppi on niin tärkeä, mutta taitaa Ofelian läsnäolo vaikuttaa...


 

Aksenjalla on sylissään saama upea kukka-asetelma - kieloja!


 
Se on kyynelten herkkä ja kaunis, Kiitos Taru! - "kauppakyläläisten haltija kummi"! Ilman sinua ei olisi  koko tätä tarinaa!
 
Kiitos Erjalle - teit upean taideteoksen ja ihania humoristisia kuvaelmia - olet taiteilija!
 ja jaksoit vartioida nukkeja :-)

Terveisiä Villa Lepolaan, Matildalle ja Fredrikille, kovin kuului juttu messuilla luistaneen ja näkyy vieneen voimat... vai sitten herätelleen niitä :-D

ja täältä lähtee salaiset terveiset Seijan (Syrjälä) kautta Kaunottarelle  turkisviitassaan - viulunsoiton kera...